Family office voor u?

Family office voor u?

Toen ik opnieuw op zoek ging naar een andere private bank werd het tijd voor een family office.

"Ik kijk nog altijd tevreden terug naar de relatie die ik met de bank had tijdens mijn leven als actieve ondernemer. Op de juiste momenten was de bank er voor me. Ik ben ervan overtuigd dat dit heeft bijgedragen aan het succes van mijn onderneming.

Mijn onderneming verkocht ik een aantal jaren geleden. De bank speelde hierbij een betrokken rol. Het lag voor de hand dat ik mij in het beheer van mijn vermogen door diezelfde bank liet bijstaan. Het voelde goed en vertrouwd. Ze kenden mij immers als persoon en waren op de hoogte van mijn achtergrond, wensen en doelstellingen. Toch liep onze relatie in de loop van de tijd scheurtjes op. Scherpte, aandacht en focus ontbraken.

Met enige schroom maar tegelijk ook een beetje opgelucht besloot ik mijn vermogen onder te brengen bij een andere private bank. Na een voortvarende start merkte ik al snel dat deze keuze me niet bracht wat ik ervan verwachtte. Om eerlijk te zijn waren mijn bedenkingen vrijwel identiek als ten tijde van de overstap van mijn oude bank naar de nieuwe.

Dat is het moment waarop ik besloot contact te zoeken met een family office. Het levert me de gezochte rust en vertrouwen. Ik bemoei me er inmiddels veel minder mee en daar ben ik eigenlijk heel blij mee. Het leven kent zoveel mooie andere dingen om van te genieten!"